حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هشدار درباره سیل قاچاق تسلیحات از اوکراین به اروپا

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، « کاترین دی بولا» مدیر اجرایی یوروپل در مصاحبه‌ای گفت، این نهاد منتظر به راه افتادن سیلی از تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین است که به صورت قاچاق وارد اروپا خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۶۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر پلیس اروپا (یوروپُل) روز یکشنبه درباره روانه شدن سیلی از تسلیحات قاچاق از اوکراین به اروپا هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، « کاترین دی بولا» مدیر اجرایی یوروپل در مصاحبه‌ای گفت، این نهاد منتظر به راه افتادن سیلی از تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین است که به صورت قاچاق وارد اروپا خواهند شد.

دی بولا گفت، سی سال قبل پس از اتمام جنگ در یوگوسلاوی، مقادیر بالایی از تسلیحات وارد کشورهای اروپایی شد و تا به امروز در میان گروه‌های خلافکار می‌چرخند. در مورد اوکراین نیز یوروپل نگران است زمانی که درگیری‌ها خاتمه یافت تسلیحات ارسالی دیگر کشورها، به دست چه کسانی خواهد افتاد.

این مقام اروپایی بدون اشاره دقیق به اینکه برای مقابله چنین اتفاقی چه تدابیری اندیشیده شده گفت، کارگروهی بین‌المللی برای جستجوی گزینه‌های مختلف برای رسیدگی به این مسئله بالقوه هستند.

دی بولا افزود، یوروپل علاوه بر پایش قاچاق تسلیحات، گروه‌های تروریستی و افراط‌گرایان خشن، به‌ویژه گروه‌های راست افراطی را زیر نظر دارد که در تلاش هستند اوکراین را ترک کرده و وارد خاک اروپا شوند.

محموله‌های بزرگ تسلیحاتی کشورهای غربی از جمله اعضای اتحادیه اروپا از زمان شروع درگیری‌ها به اوکراین فرستاده شده‌اند و این در حالی است که مقامات مختلف روسیه درباره تأثیر این اقدام بر طولانی‌تر شدن و حتی گسترش درگیری‌ها هشدار داده‌اند.

پنجم اسفند سال گذشته پس از هشدارهای مکرر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره حملات راکتی و توپخانه‌ای نیروهای اوکراینی علیه روس‌تبارهای ساکن مناطق خود مختار شرق اوکراین و به بن‌بست خوردن مذاکرات امنیتی مسکو و غرب، دستور «عملیات ویژه» در اوکراین صادر شد.

پوتین همچنین پیش از شروع درگیری‌ها در اوکراین بارها درباره قدرت گرفتن گروه‌های «نئو نازی» و دیگر گروه‌های نژادپرست ضد روس در این کشور هشدار داده بود. او یکی از اهداف عملیات در اوکراین را «نازی‌زدایی» این کشور عنوان کرده است.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز چندی پیش گفت در اوکراین، در کنار یگان‌های شبه‌نظامی «آزوف»، «مزدورانی از اسرائیل» در حال جنگیدن هستند. وزارت امور خارجه روسیه نیز با صدور بیانیه‌ای، رژیم صهیونیستی را به حمایت از «نئونازی‌های» اوکراین متهم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار